A legjobb idézetek a zavargásokról

Saját gyűjtésből. Figyelem, helyenként vulgáris szövegek. Nem húztam ki semmit. A tartalmukkal nem feltétlenül értek egyet (sőt általában nem), de szerintem mind rendkívül szórakoztató.

Gyakori kifogása a kormányellenes tüntetőknek, hogy a magyar rendőrök magyar állampolgárok ellen vetnek be kényszerítő eszközöket. Panaszuk némileg érthetetlen, hiszen a rendőrség feladata a közbiztonság és a belső rend biztosítása, ennek során pedig többnyire magyar állampolgárokkal kerülnek szembe. Akiknek az a dolguk, hogy külföldieket verjenek, azokat katonáknak hívják.

- index.hu Percről Percre

- A végére egy komolyabb kérdés: mi a véleményed az országban zajló eseményekről?

- Semmi. Undorítónak tartom ezt az egészet, szóval szarok bele. Az én dolgom az, hogy zenéljek. Fogok egy kibaszott gitárt és lezúzom mindenkinek az arcát!

- Sex Action interjú

Projektmenedzserrel, marketingessel…. Először csak óriásplakát, ahol a Kossuth tér látható , és sok-sok láb! Valami frappáns szlogen kéne! Ez a “takarodj”, meg “monnyon le”, már elcsépelt… hmm…Nem jut eszembe semmi…
Például ez: “Lépni kéne!” :-)
Egyetlen hátrána, hogy vizuálisan nagyon hasonlít erre: “Lopni kéne” :-)

- index.hu polfórum

De miért nincs egy, a térre néző webkamera sehol ? Hadd röhögjünk már a korhoz méltó technikával.

- index.hu polfórum

Wic olvtárs, lehet, hogy a filipsz semmit nem változott, és azt mondja magában amikor mászik fel a Kossuth téri színpadra: “basszamegmostmehetekhergelniaeztakibaszottcsürhétutánamegfelkellkonferálnomaztpöcsfejorbánt”

- Z+ Philipről index.hu polfórum

Na ha már ez a topik itt a polidiliben van lenne egy felvetésem:

Olyan elcsépelt viták folynak itt, hogy Gyurcsány vagy Orbán…

Kellene egy szcientológus miniszterelnök.

A tech biztos jó, hiszen Beleznai Endrének is feláll, mióta auditálják…

A GDP 90%-át, pedig egyszerűen átutaljuk az ORG-ba.

Aztán meg, olyan szervezkedés sem lehetne amiről nem tud az állam,

hiszen 10 000 000 ember írna tudomásjelentést.

Egy szép új világ…

– index.hu polfórum “Betiltani a Szcientológiai Egyházat!” topik

A felvétel lejátszása nem sikerült, így csak Lendvai elmondásából tudhatjuk, hogy a férfi, akit Goróként azonosított, kezében kővel látható a képeken. Ez szerinte azért különösen érdekes, mert Goró választási programjában külön pontban foglalkozik a rákospalotai-újpalotai utak burkolatának felújításának.

- index.hu

Gyurcsány Ferenc FOGYJON LE! :D (nemtok írni a nagy indulatosságomban :D )

- IWIW üzenőfal

Imádom a rendőrzsargont: előállítottak egy “kétfős fiatal férfiszemélyekből álló csoport”-ot

- IWIW üzenőfal

(A második legviccesebb dolog az volt, hogy a Dohány utcában, vagyis egy olyan helyen, ami előre kalkulálhatóan a zavargások epicentrumába került, több raklapnyi viacolor utcakő várta a dobálózni vágyókat, szépen felstószolva és lefóliázva.)

- index.hu

Ezekben a percekben készülök elindulni a Kossuth térre, ahol állítólag be nem jelentett tüntetés gyülekezik annak nyomán, hogy nyilvánosságra került Gyurcsány “elkúrós” beszéde (aki még nem hallotta, biztosan egy pincében él bezárva). Állítólag folyamatosan jönnek az emberek buszokkal az egész országból. Mit jelent ez? Azt, hogy valaki készenlétben tartotta ezeket a buszokat. Ez lehetett a Fidesz, persze, de van még egy, akinek érdekében áll, hogy az MSZP bukjon, mégpedig úgy, hogy abból ő jöjjön ki érintetlenül: az SZDSZ.

Tomcat már indul :)

erre válaszul:

Elképzelem, ahogy Kuncze ül a bunkerében, és felhívja az MSZP-be beépített emberét:

- Itt Griffmadár, vörös sas akció indul, ismétlem, vörös sas akció indul.

- Itt Júdás, szállítom a záptojást, ismétlem, szállítom a záptojást.

- Vettem. 15 ezüstpénzt átutaltam. Ha megbukott az egész sasfészek, utalom a másik 15-öt.

Súlyos ez a Tomcat, bakker.

- Index fórum

A picsába, egy éve várok hogy legyen nintendo póló a sonicos mellé erre beviszik mert az emlékműveket rongálja.

- Index fórumon Tomcatről

Szerinted az MSZP szavazók tüntetnek az utcán ? Mert ha nem, akkor nem értem, hogy kit csaptak be. Az aki tavasszal a Fideszre szavazott, azt nem csapta be senki, mivel már akkor sem hittek Gyurcsánynak és mivel nem a FIDESZ nyert sohasem tudják meg, hogyan verte át őket szeretett VEZÉRÜK. Kedves JOBBOLDALI TÜNTETŐK ! Mikor fogjátok fel már fel ? Tüntetni kizárólag a baloldalnak van joga, mert a baloldali szavazó mondhatja, hogy őt átverték. De, ők nem tüntetnek, mert ők ennél értelmesebbek. Ők tudják, hogy egy ország gazdaságát azzal nem lehet rendbe hozni, hogy fizikailag mindent megsemmisítek.

- Gyurcsányblog fórum

Kedves GDP termelo es adofizeto magyar zsido industrial rajongo brataim!

Az anarrcholiberalis “bazdmegmagad hulyegyerek, tevet nezel” nevu fotel anarchista szervezet neveben arra kernelek benneteket, hogy befolyasos zsido banki es politikai koreitek kiterjedtett halozatat felhasznalva bereljetek fel egy regi vagasu, lehetoleg hatvanas evekb moszadjaban kikepzett, tapasztalt, metszett faszu jewish assasint es lovessetek agyon OV-t!

a kurva elet faszara. amugy gyulolom djurschanekat, de ezt a fasszopo, szavakkal jatszo, alszent, kocsog, popcorn kepu ciganygyereket, nem birom elviselni. fizikai fajdalmat okoz. dunaba vele!

ps. esetleg Otishnak nagy mertekben juttasatok jo minosegu hallucinogeneket es fegyvereket, hatha bevallalja…

- industrial levlistáról

2006.09.20. 09:36:34 Te, ez nagyon gáz. Csupa balos, anarchista zene. Semmi egsfejbő, meg magozott cseresznye?

Hol van még a baloldal? Javában vitatkoznak, hogy meginduljanak-e. Majd akkor lesz bádikent meg bobmerli. Addig meg hallgassátok a Kossuth téren Nagy Ferót, meg az eddát.

- Csápgéza blog, kb. 100 “Best of Riots” komment után

Ha mondjuk három hónappal ezelőtt a Vásárhelyi Mária a szokásos modorában ír egy hosszú publicisztikát az ÉS-be arról, hogy nemsokára esténként fiatalok és idősek Ekrem Kemál, Csurka István, Toroczkai László, Wittner Mária, ifj. Hegedűs Lóránt, Kerényi Imre, Tomcat és mások vezetésével autókat gyújtogatnak, felszedik a díszburkolatot, megostromolják a tévé épületét stb., azt hiszem, csak legyintünk, és azt dörmögjük az orrunk alatt, hogy elég ebből a buta hisztiből és az ÉS is igazán meggondolhatná, tényleg érdemes-e leközölnie mindent, amit állandó szerzői írnak. Kurva dühös vagyok, hogy ezentúl kénytelen leszek komolyan venni az ilyen publicisztikákat.

- nyelvész kutatócsoportos levlista

Fwd: “Van a hazugságnak egy gyönyörű legendája, melyet talán fogjunk rá Demokritoszra, mint mindent, minek gazdáját adni nem tudjuk. Együtt éltek a hazugok, s gyönyörűeket hazudtak egymásnak és végül - mindenki hitt egymásnak. S mikor az igazság csak egy kicsit közeledett hozzájuk, jajgattak, jajgattak és biztatták egymást, hogy az igazság - nem igaz…

…Ma is élnének, ha meg nem haltak volna ezek a hazugok, s ha az életnek nem volna princípiuma a valóság. Mi lesz ebből az országból, ha észreveszi, hogy a hazugok országa? Nem vagyunk már optimisták, s jó előre sajnáljuk azt, aki ezt hangosan megmondja. Föltétlenül megkövezik, s az ország tovább hazudik önmagának s úgynevezett vezéreinek…

…Hogy a vezérek is hazudni fognak, arról talán kár is elmélkedni. Mit tudnak ezek mást, mint hazudni, ámbár azt igazán jól tudták, s jól tudják mindörökké ámen. ”

Budapesti Napló

1908. január 24.

Ady Endre

- Zsinagógai csajok forward

Nemá, én holnap statisztika gyakorlatra AKAROK menni!!! Ezt aztán igazán nem vehetik el tőlem. Még az ELTE se.

- hallgató

Mi is kérünk urnát Tamperébe!!! De azért nehogy abban szállítsanak haza…

- Erasmusos hallgató

Bennem ugyan erős érzelmeket keltettek a tegnap történtek (pl. először érzem úgy, h szívesen vinnék virágot egy szovjet katonai emlékműhöz, és szívesen visszavezetném a talpra mért 12 botütést mint büntetési formát).

- nyelvész

 
misc/zavarog.txt · Last modified: 2007/09/09 17:35 by prezzey
 
Except where otherwise noted, content on this wiki is licensed under the following license:CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported
Recent changes RSS feed Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki